shadow

Onze vertrouwenspersoon stelt zich voor

Onze vertrouwenspersoon is aangesteld in februari 2016 en heet Ellen Goossens. Zij stelt zich hieronder aan u voor.

Mijn naam is Ellen Goossens, ik ben nu 62 jaar en gescheiden. Ik woon in Arnhem.

Ik ben geboren in Oosterbeek en heb in mijn jeugd veel aan turnen gedaan. Ik vind bewegen voor jong en oud erg belangrijk en leuk. Ben zelf ook actief in diverse sportvormen zoals Spinning, wandelen en Nordic Walking en Jeux des boules. Turnen doe ik nu niet meer, maar ik blijf het een mooie sport vinden.

In mijn loopbaan heb ik veel leidinggevende functies gehad en ben een echte peoplemanager, een “mensen-mens”. De mensen staan bij mij altijd voorop. Zonder mensen geen resultaten, geen plezier en geen gezelligheid. Na mijn laatste baan heb ik een opleiding gevolgd waarmee ik nog beter een luisterend oor en coach voor mensen kan zijn. In de rol van vertrouwenspersoon komt dat goed van pas. In mijn werk en daarbuiten sta ik bekend als integer, open en toegankelijk. Dat wil ik voor jullie ook zijn: niet alleen vertrouwen uitstralen, maar ook bieden. Dát vind ik heel belangrijk.

Ook is het erg belangrijk dat iedereen optimaal kan genieten van het sporten en geen last heeft van ongewenste omgangsvormen. Als dit niet het geval is kan een onafhankelijk luisterend oor vaak uitkomst of een weg naar een uitkomst bieden.

Wat wil ik bieden als vertrouwenspersoon?

  • Onafhankelijk van het bestuur (aangesteld zonder last en ruggenspraak)
  • Een luisterend oor voor zowel medewerkers als deelnemers aan de lessen
  • Desgewenst advies geven over mogelijkheden om het probleem zelf aan te pakken zodat ongewenst gedrag stopt
  • Wanneer gewenst, ondersteuning bieden bij het realiseren van de gewenste oplossing
  • Indien gewenst, contact opnemen met het bestuur of andere daarvoor aangewezen personen binnen de stichting Gym & Turnen Arnhem inzake nazorg na behandeling of formele afhandeling van de klacht
  • Geanonimiseerde rapportage en registratie van de binnengekomen klachten en afwikkeling daarvan

Hoe kunt u mij bereiken?

Ik ben telefonisch bereikbaar op nummer 06-51530274 (spreek evt. de voicemail in zodat, indien gewenst, ik terug kan bellen) of per email.

Hartelijke groet en veel plezier in het sporten!

Ellen Goossens