shadow

GymFit Dames Aerobics

Het onderdeel GymFit Aerobics richt zich op dames, in de leeftijd van 50+. Tijdens de lessen gaan we aan de slag met bewegen op muziek, de conditie en doen we spierversterkende (grond)oefeningen voor het gehele lichaam. Bij deze (grond)oefeningen wordt gebruik gemaakt van gewichtjes of dynabands. Er wordt niet gesprongen en alles wordt op een verantwoorde wijze gedaan. Gezelligheid en het meedoen op eigen tempo staat tijdens de lessen centraal.

 

SAM_2743SAM_2776SAM_2820SAM_2781

Geïnteresseerd? Download dan hier het machtigingsformulier. De eerste les is gratis!

Als gevolg van de Corona-crisis zullen wij voorlopig geen lessen meer verzorgen in de gebruikelijke accommodatie totdat het risico van verspreiding voldoende is afgenomen. Vooralsnog geldt deze maatregel tot en met Tweede Paasdag, maar we volgen hierin de richtlijnen en aanbevelingen vanuit het RIVM, vanuit de gemeente en vanuit de (landelijke) overheid, wat kan betekenen dat het allemaal ook langer kan gaan duren.

Onze GymFit deelnemers willen wij zoveel mogelijk stimuleren om vooral in beweging te blijven door iedere dag even een stukje te gaan wandelen en mee te doen met Nederland in Beweging.

Ook zijn wij bezig met een nieuwe (extra dikke) editie van het GymFit Magazine, waarin we ook wat beweegtips zullen opnemen. Via het GymFit Magazine zullen wij u verder informeren over onze plannen en ontwikkelingen.