shadow

Werken bij Stichting Gym&Turnen Arnhem

Jouw rol als lesgever

Als lesgever Turnen bij Stichting Gym&Turnen Arnhem help je kinderen op speelse wijze kennismaken met de beginselen van het turnen, laat je ze ervaren hoe leuk het is om te turnen en te bewegen en daag je hen uit om te groeien en te ontwikkelen. Kijk hier voor een indruk van de lessen.

Als lesgever GymFit bij Stichting Gym&Turnen Arnhem zorg je ervoor dat volwassenen en ouderen weer met plezier op een verantwoorde manier gaan bewegen, je daagt ze uit om hun verloren kracht, conditie en soepelheid weer een beetje terug te vinden en stimuleert een gezellige sfeer, waarin er voldoende aandacht is voor het menselijke aspect en aandacht voor elkaar. We verzorgen de volgende soorten GymFit lessen: GymFit Actief, GymFit Conditie en Kracht, GymFit Sport&Spel, GymFit Bewegen op Muziek, GymFit Meer Bewegen voor Ouderen en GymFit Intramuraal.

Als docent GymKids bij Stichting Gym&Turnen Arnhem geef je les aan een klein groepje peuters die net wat extra aandacht nodig hebben! Op een speelse manier laat je alle motorische vaardigheden aan bod komen en besteed je in de lessen extra aandacht aan taal: door woorden op een actieve manier aan bod te laten komen, waarbij het beweegplezier voorop staat! Voor meer informatie over de lessen kijk je op: gymenturnenarnhem.nl/gymkids/

Je draagt verantwoordelijkheid voor je eigen groepen, de contacten met de deelnemers en ouders van minderjarige deelnemers en de invulling van je lessen. Bij de Stichting is veel kennis en ervaring aanwezig, maar nieuwe frisse ideeën en inzichten zijn altijd welkom. Er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. Ervaren lesgevers begeleiden en coachen jongere collega’s in het team.

Als lesgever begin je bij wijze van proeftijd te werken in een freelance contract, wat kan worden omgezet in een vaste aanstelling als je goed in ons team en manier van werken past. Ook bieden wij volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Wij beschikken over een eigen marktconforme arbeidsvoorwaardenregeling en zijn aangesloten bij het pensioenfonds Zorg&Welzijn.

Wat bieden wij?

  • We maken je wegwijs binnen de organisatie (dus niet alleen qua lesgeven, maar ook met waar je wat kunt vinden, bij wie je moet zijn voor wat en wat we verder van je verwachten). En verder helpen we je op gang helpen met starten als lesgever (coaching on the job)
  • Een uitdagende en afwisselende baan binnen een soepel lopende organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
  • Aantal uren in overleg met jouw wensen
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en begeleiding hierbij
  • Marktconform salaris, uitzicht op een vaste aanstelling inclusief arbeidsvoorwaardenregeling, doorbetaling bij ziekte, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw
  • Een kans om een bijdrage te leveren aan het behalen van maatschappelijke doelen

Vacatures

  • Vacature lesgever turnen: Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste lesgevers, die turnlessen kunnen verzorgen op verschillende locaties in Arnhem en Velp (gemeente Rheden). Is turnen jouw passie en werk je graag met kinderen? Als je dan de ALO/ CALO of CIOS Sport & Bewegen niveau 3 of 4 hebt afgerond, of beschikt over een KNGU niveau 3 licentie turnen of bereid bent om deze op onze kosten te halen, beschik je over een recente VOG en je hebt aantoonbaar ervaring in het geven van turnlessen aan kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar, dan ben jij wellicht degene die wij zoeken. Je kunt solliciteren door jouw CV en sollicitatiebrief te richten aan onze operationeel manager.
  • Vacature GymKids docent: Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste GymKids docenten om ons team te versterken. We zoeken meerdere docenten voor verschillende peuterspeelzaallocaties in de Gemeente Arnhem en Rheden. We blijven uitbreiden dus dat biedt veel mogelijkheden. Het aantal uren wordt in overleg vastgesteld en kan variëren van 2 tot 12 uur per docent. De meeste lessen beginnen in augustus maar ook per direct zijn er uren beschikbaar. Is lesgeven je passie en werk je graag met peuters/kleuters? Als je opleiding ALO/ CALO, een sport & Bewegen opleiding, opleiding pedagogisch medewerker, Pabo Nijntje Beweegdiploma of ervaring hebt in het werken/lesgeven aan jonge kinderen en beschikt over een VOG, dan ben jij wellicht degene die wij zoeken. Je kunt solliciteren door jouw CV en sollicitatiebrief te richten aan onze manager GymKids
  • Vacature GymFit docent: Wij zijn op zoek naar een enthousiaste GymFit docent om ons team te versterken. Is sport en bewegen je passie en werk je graag met volwassenen en ouderen? Als je dan in het bezit bent van een afgeronde ALO/CALO/CIOS Sport&Bewegen niveau 4, beschikt over een VOG en je hebt aantoonbare ervaring in het geven van sport- en beweeglessen aan mensen in de leeftijd van 60 jaar en ouder, dan ben jij wellicht degene die wij zoeken. Je kunt solliciteren door jouw CV en sollicitatiebrief te richten aan onze operationeel manager.
  • Combinaties zijn mogelijk bij gebleken geschiktheid en interesses.