shadow

GymFit Actief!

Geniet je van het leven, maar zou je je graag wat fitter willen voelen? En wil je les krijgen zonder steeds te worden geconfronteerd met spiegels en (te) fitte medesporters? Wellicht bieden onze lessen GymFit Actief dan een uitkomst!

Tijdens onze lessen GymFit Actief gaan we op verantwoorde wijze met elkaar aan de slag met alle aspecten die bijdragen aan een fitter en voldaan gevoel. Na een uitgebreide warming-up, doen we wekelijks spierversterkende oefeningen, waarbij alle spiergroepen aan bod komen, besteden we aandacht aan het vergroten van de mobiliteit, waardoor de kans op blessures wordt verkleind en werken we stap voor stap aan een betere conditie.

Onze lessen vinden hun oorsprong in martial arts, balsporten en turnen. We laten hieruit spelenderwijs trainingselementen terugkomen, mede geïnspireerd door het Athletics Skills Model (ASM). We houden rekening met een ieders eigen niveau, zodat de lessen voor iedereen geschikt zijn. Gaandeweg proberen we je natuurlijk wel een beetje uit te dagen om soms een stapje extra te zetten.

De laatste 30-45 minuten worden gevuld met een wisselende invulling: dit kunnen (turn)oefeningen op toestellen zijn, een spelvorm , of wat zelfverdediging. Het belangrijkste is dat je met plezier beweegt, je fitter gaat voelen en dat het bewegen het kind in jou naar boven haalt.

Wij verzorgen onze lessen op dinsdagavond van 19:30-21:00 in de gymzaal de Kempenaer in Rijkerswoerd. Via onze appgroep kunnen deelnemers wekelijks hun wensen doorgeven voor wat er aan bod kan komen in de les.

Geïnteresseerd? De eerste les is gratis. Daarna kun je gebruikmaken van een abonnement (€27,50 per maand, we incasseren niet in juli en augustus). Kun je door omstandigheden niet elke week, dan is een 10-strippenkaart misschien iets voor jou. Je hebt dan zelf in de hand hebt wanneer je komt sporten. Een strippenkaart kost €75.

Momenteel is onze jongste deelneemster 34 jaar en de oudste 62.

GymFit Actief voor mannen en vrouwen van 40+
GymFit Actief op dinsdagavond in Rijkerswoerd (Kempenaersingel)