shadow

Turnen voor volwassenen

Turnen voor volwassenen

Volwassenen kunnen elke woensdagavond terecht bij Stichting Gym&Turnen Arnhem in Velp Zuid in Sporthal de Dumpel. Het aanbod turnen voor volwassenen is met name bedoeld voor studenten (M/V) en andere volwassen (M/V), die vroeger hebben geturnd en dit weer willen oppakken. Maar ook zonder turnachtergrond ben je natuurlijk van harte welkom. Tijdens de lessen is er alle ruimte om te oefenen wat je zelf wilt. Daarnaast is er de mogelijkheid om aan een wedstrijd mee te doen.

De gemiddelde leeftijd van onze deelnemers ligt tussen de 20 en 40 jaar. Door het gebruik van strippenkaarten kun je meedoen wanneer het jou het beste uitkomt. De lessen zijn op woensdagavond. Alle lessen worden verzorgd in de gymzaal van sporthal De Dumpel in Velp-Zuid en worden gegeven door Ellen Leidekker. Zij heeft een turnlicentie op niveau 3 (voorheen C-licentie of Verenigingsleider Gymnastiek).

Wil je een keertje meedoen? Neem dan contact op met onze lesgever Ellen Leidekker via 06-23928880. Een appje sturen kan ook natuurlijk. De eerste twee lessen zijn gratis.