shadow

GymFit MBvO – Meer Bewegen voor Ouderen

Voelt u zich soms wat stram of onzeker en bent u toe aan wat gezelschap?

GymFit MBvO (meer bewegen voor ouderen) is er voor zowel dames als heren in de leeftijd 60 jaar en ouder. Bij deze lessen ligt het accent op bewegen op muziek in combinatie met spierversterkende en conditionele oefeningen. Ook is er speciale aandacht voor het evenwichten de soepelheid en worden er soms concentratie en geheugenoefeningen gedaan. Dit alles gebeurt naast of vanuit de stoel. Mocht u dus wat minder mobiel zijn, dan kunt u toch deze les volgen. Gezelligheid en het meedoen op eigen tempo staan vanzelfsprekend tijdens de lessen centraal. Het laatste kwartier van de les wordt er gezellig koffie gedronken.

Onze GymFit deelnemers willen wij zoveel mogelijk stimuleren om vooral in beweging te blijven door iedere dag even een stukje te gaan wandelen en mee te doen met Nederland in Beweging.

Ook geven wij een aantal keer per jaar een editie van het GymFit Magazine uit, waarin we ook altijd wat beweegtips opnemen. Via het GymFit Magazine informeren wij u verder over onze plannen en ontwikkelingen.

SAM_5180GymFit MBvO   SAM_5181SAM_5216

We verzorgen onze lessen in SWOA steunpunten, woonzorgcentra en buurtcentra in de volgende wijken van Arnhem: ’t Craneveer/Altevelt, Angerenstein, Burgemeesterskwartier, Elderveld (meerdere locaties), Geitenkamp, Presikhaaf (meerdere locaties), Schaarsbergen, Spijkerkwartier en Vredenburg.

Bent u geïnteresseerd en wilt u eens een keertje langskomen? Onze lesroosters wijzen u de weg. U kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.