shadow

Onderlinge springwedstrijden

Het is weer bijna zover: de Onderlinge Wedstrijden staan voor de deur. In deze wedstrijden turnen de kinderen van al onze vestigingen tegen elkaar in categorie├źn van gelijk niveau en leeftijd, krijgt ieder kind wat meedoet een mooi diploma en de winnaars een mooie medaille. Verder maken we er natuurlijk een gezellig turnfeest van!

Deze wedstrijd organiseren wij op zondag 23 juni in de sporthal De Laar-West (Brabantweg 115). We hebben een mooie opkomst (248 kinderen doen mee)! We hebben er ontzettend veel zin in.

Indeling en tijd

We hebben alle inschrijvingen binnen! Het wedstrijdboekje voor de wedstrijden is per mail gestuurd naar alle ouders, maar is hier ook te downloaden. Hierin staat de indeling en tijd vermeld en andere nuttige informatie.

Een indicatie kunnen we wel alvast geven:

Wedstrijd 109:00 – 11:00Kinderen 4-5-6 jaar (baan 1) en Kinderen 8 jaar (baan 2)
Wedstrijd 211:15 – 13:15Kinderen 7 jaar (baan 1) en Kinderen 10 jaar en Jong Talent (baan 2)
Wedstrijd 313:30 – 15:30Kinderen 9 jaar (baan 1) en Turnselectie plus kinderen 11 jaar en ouder (baan 2)

Bij deze indeling is zoveel mogelijk rekening gehouden met de individuele wensen die we hebben doorgekregen.

Turnkleding

Meisjes turnpakje of T-shirt met legging of korte broek. Lange haren graag vast dragen. Jongens een korte sportbroek/legging strak shirtje of T-shirt. Er wordt geturnd op blote voeten of op turnschoentjes, geen sportschoenen. Waardevolle spullen en sieraden graag thuislaten. Neem 1 grote tas mee voor al je spullen, i.v.m. de drukte in de volle kleedkamers.

Aanwezigheid

Wilt u zorgen dat u 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig bent. Als de wedstrijd sneller gaat dan verwacht, gaan we namelijk vast door met de volgende wedstrijd.

Inschrijven

Het inschrijven is nu gesloten. Als heeft aangegeven u belangstelling te hebben om ons te helpen op de dag zelf, nemen wij contact met u op.