shadow

Turnen

Altijd al willen turnen en op zoek naar een leuke club?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bijna elke dag van de week geven wij wel ergens in Arnhem of Velp turnles aan kinderen in de basisschool leeftijd.

In Arnhem-Zuid kun je turnen in Rijkerswoerd (Kempenaersingel), in de Laar-Oost (Spelzaal Venlosingel), in de Laar-West (Sporthal de Laar) en op de Schuytgraaf (Bredeschool de Salamander, Meikers). In Arnhem-Noord kun je turnen op de Hoogkamp (Witsenstraat) en in Angerenstein (Bernhardlaan). Je kunt ook bij ons turnen in Velp-Noord (Jan Luijkenlaan), dus altijd wel ergens bij jou in de buurt!

Hoe zien de lessen eruit?

De lessen beginnen altijd met een (speelse) warming-up. Daarna ga je met verschillende onderdelen aan de slag met de basiselementen van het turnen: koprollen, handstanden, radslagen, salto’s en nog veel meer!

Elke laatste les in de week (de oudste kinderen) sluiten we altijd af met het samen opruimen van alle toestellen. Net als thuis, waar je natuurlijk ook altijd meehelpt om je huis en je kamer op orde te houden. Iedereen helpt dus een handje mee. Het gaat natuurlijk nog sneller als ouders een handje meehelpen. Sommige turntoestellen zijn namelijk best zwaar en vele handen maken licht werk! En hoe sneller we kunnen opruimer, hoe langer we kunnen turnen.

In de les leer je uitdagingen aangaan, elkaar helpen en kun je aan wedstrijden meedoen zoals onze jaarlijkse springwedstrijd en onderlinge wedstrijd. Daarnaast organiseren we elk jaar sponsorspringen voor een aantal speciale doelen. Ook wordt er aan het einde van het jaar een kerstvoorstelling voor ouders en familie georganiseerd.

Alle lessen worden verzorgd door bevoegde lesgevers. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen er één of meer assistenten worden ingezet. Als er geen assistenten zijn op een bepaalde locatie, kiezen we ervoor het aantal deelnemers beperkt te houden tot 15-16 kinderen per groep. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plekken, hanteren we een wachtlijst.

Turnen in VelpTurnen is leukTurnen doe je samenOndersteboven van het turnen

Geïnteresseerd? Download dan het machtigingsformulier en doe een keertje gratis mee.