shadow

Beëindigen abonnement

 1. Het abonnement, en daarmee uw financiële verplichting, eindigt onder de volgende voorwaarden:
  1. Per direct, zodra de deelnemersadministratie op de hoogte is gesteld van het overlijden van de betreffende abonnementhouder door een familielid.
  2. Per direct, zodra de deelnemersadministratie op de hoogte is gesteld dat de betreffende abonnementhouder wegens ziekte, langdurige blessure of andere medische omstandigheden niet in staat is om de lessen te volgen.
  3. Per direct, op het moment dat de deelnemersadministratie heeft vastgesteld dat de abonnementhouder al meer dan twee maanden niet heeft deelgenomen aan de lessen.
  4. Per direct, op verzoek van de abonnementhouder (mits meerderjarig), zijn/haar wettelijk vertegenwoordiger of bewindvoerder indien van toepassing.
 2. Opzegging kan slechts door per e-mail of via ons contactformulier een verzoek hiertoe in te dienen bij de deelnemersadministratie onder opgaaf van de reden voor het beëindigen.
 3. De bankgegevens, die benodigd zijn voor het kunnen uitvoeren van een automatische incasso, worden uit de deelnemersadministratie verwijderd zodra is vastgesteld dat alle financiële verplichtingen zijn voldaan.