shadow

Nieuw: GymFit Actief

Geniet je van het leven, maar zou je je graag wat fitter willen voelen zonder steeds zelf aan de slag te moeten in een sportschool, geconfronteerd met spiegels en (te) fitte medesporters? Wellicht bieden onze lessen in Wijkcentrum Bakermat dan een uitkomst!

Tijdens onze lessen GymFit actief gaan we op verantwoorde wijze met elkaar aan de slag met alle aspecten die bijdragen aan een fitter en voldaan gevoel. Na een uitgebreide warming-up, doen we wekelijks spierversterkende oefeningen, waarbij alle spiergroepen aan bod komen, besteden we aandacht aan het vergroten van de mobiliteit, waardoor de kans op blessures wordt verkleind en werken we stap voor stap aan een betere conditie.

Onze lessen vinden hun oorsprong in martial arts, balsporten en turnen, waarvan trainingselementen spelenderwijs terugkomen, mede geïnspireerd door het Athletics Skills Model (ASM). We houden rekening met een ieders eigen niveau, zodat de lessen voor iedereen geschikt zijn. Gaandeweg proberen we je natuurlijk wel een beetje uit te dagen om soms een stapje extra te zetten. De laatste 30-45 minuten worden gevuld met een wisselende invulling: dit kan een spelvorm zijn, een dansvorm of wat zelfverdediging. Het belangrijkste is dat er gelachen wordt en dat het bewegen het kind in jou naar boven haalt.

De lessen worden gegeven op dinsdagavond van 20:00-21:30 in de gymzaal de Opmaat in Rijkerswoerd.

Geïnteresseerd? De eerste twee lessen zijn gratis. Daarna kun je gebruikmaken van een 10-strippenkaart, waarmee je zelf in de hand hebt wanneer je komt sporten.