shadow

COVID-19 updates

Maatregelen turnen en freerunnen

Laatste nieuws!

Wat een raar seizoen hebben we achter de rug!

De meeste van ons hebben elkaar al niet meer gezien sinds maart van dit jaar. Helaas mogen we voor de vakantie de zaal niet meer in, daarom willen wij dit seizoen leuk met jullie afsluiten door middel van een instuif.

Wij hebben twee locaties gepland voor al onze deelnemers in de verschillende wijken:

  • Sportcentrum Rijkerswoerd (kunstgrasveld) op woensdag middag 24 juni a.s. voor alle deelnemers die op dit moment bij ons turnen/ freerunnen op onze locaties in Arnhem-Zuid.
  • Sportpark Hartenstein Oosterbeek op vrijdag middag/avond 3 juli a.s. voor alle deelnemers die op dit moment bij ons turnen/ freerunnen op onze locaties in Arnhem-Noord en Velp.

Heb je deze uitnodiging gemist of niet ontvangen, maar wil je wel graag meedoen stuur dan nu een mail naar ellen.leidekker@hotmail.nl. Je ontvangt dan een mail retour met alle voorwaarden.

Let op! Deze uitnodiging is alleen voor deelnemers van onze stichting t/m 18 jaar. We hopen jullie allemaal te zien om het seizoen gezellig af te kunnen sluiten. Tot dan.

Met vriendelijke groet,

Ellen Leidekker Manager Turnen
+31 6 23928880

Bijgewerkt op 18 juni 2020

Als je de berichtgeving hebt gevolgd (bijvoorbeeld via het jeugdjournaal of via de KNGU) zou je kunnen verwachten dat we per 1 juli weer de zalen in zouden mogen. Niets is echter minder waar!!

Op dit moment is er nog overleg gaande tussen de sportbonden, het ministerie van VWS en het RIVM onder welke voorwaarden dit mag. Zoals het er nu naar uit ziet, worden deze voorwaarden pas op 24 juni bekendgemaakt door de overheid. Volgens de richtlijnen van het RIVM, waar nu nog van wordt uitgegaan in dat overleg, mogen maximaal de helft van het normale aantal deelnemers in de zaal staan. De berichtgeving schildert dus een mooier beeld dan de werkelijkheid helaas.

Niet alleen gaan er na 5 juli veel mensen op vakantie, voorlopig houdt de gemeente Arnhem de deuren van de binnensport locaties gesloten tot 1 september 2020.

Wat kunnen we wel, zou je je af kunnen vragen? Wij willen een grote turninstuif opzetten in de maand juni (buiten), waarbij we kiezen voor een locatie voor alle kinderen die in Arnhem-Noord en Velp wonen en een andere locatie voor alle kinderen die in Arnhem-Zuid wonen.

Momenteel zijn we nog met de organisatie bezig, maar nadere informatie volgt op korte termijn.

Voor freerunnen gaan we op korte termijn buiten van start, ook daarover volgt op korte termijn meer informatie.

Bijgewerkt op 5 juni 2020