shadow

COVID-19 updates

Maatregelen turnen en freerunnen

Laatste nieuws!

Wat een raar seizoen hebben we achter de rug!

We zijn inmiddels weer begonnen met onze lessen!

Deze maatregelen zijn van toepassing:

  • De kinderen worden 5 minuten voor aanvang van de les, omgekleed en wel, verwacht voor de ingang van de gymzaal/sporthal. De schoenen en evt. jas en tas kunnen in de kleedkamer worden gelegd. De lesgever komt de kinderen halen bij de ingang van de gymzaal/sporthal. Ouders zijn op dit moment helaas niet toegestaan in de zaal of op de tribune, met uitzondering van de ouder- en peutergymlessen uiteraard.
  • De lesgever gaat met de kinderen de handen wassen in de kleedkamer. Zowel voor als na de les. De lesgever zorgt voor de benodigde materialen. Deze hoeven niet worden meegenomen.
  • De lesgevers stoppen 10 minuten voor de eindtijd van de turnles. De kinderen gaan (wanneer mogelijk) via de nooduitgang weer naar buiten. De lesgever loopt mee tot aan de ouders.
  • Zijn er klachten van griep, verkoudheid, hoesten of is er iemand binnen het gezien die aan deze klachten voldoet wordt verwacht dat iedereen thuis blijft. Ook als je in afwachting bent van de uitslag van een corona test.

Als we deze maatregelen hanteren, zorgen we samen voor een gezonde en fijne omgeving waarin weer lekker geturnd kan worden.

Bijgewerkt op 18 augustus 2020