shadow

COVID-19 updates

Maatregelen GymFit

We gaan eindelijk weer beginnen! Afgelopen donderdag zijn we gestart met de eerste buitenlessen in Presikhaaf en deze week gaan we ook op een aantal andere locaties starten in de buurt van waar jullie normaal gesproken les krijgen.

Voor uw en onze veiligheid tijdens deze lessen maken we gebruik van een protocol. Het is van belang dat u daar goed kennis van neemt voor u naar de lessen komt.

Omdat de lessen weer gaan beginnen, zullen we ook weer abonnementsgeld gaan incasseren. Vooralsnog is dat 50% van het normale abonnementsgeld, maar als jullie ons willen steunen door ons meer te laten incasseren (een aantal van jullie heeft dat al eerder aangegeven), dan zijn we jullie daar uiteraard zeer dankbaar voor.

Voor de (MBvO) binnenlessen zijn wij nog in overleg met de gemeente en wij hopen daar op korte termijn uitsluitsel over te krijgen.

Online hebben we speciaal voor u een youtube kanaal aangemaakt met lessen. Ook verzorgen we soms bijzondere lessen. Kijk hier maar eens hoe onze lesgever Wil Gulpers bewoners kan inspireren: Het Zwanenmeer bij Woonzorgcentrum de Vreedenhoff