shadow

ClubExtra Aqua

ClubExtra Aqua

Misschien heb je al eens eerder op zwemles gezeten en vond je het daar heel moeilijk? Of je bent heel bang voor water? Dan kun je bij onze ClubExtra Aqua zwemlessen mee komen doen!

De juffen en meesters van ClubExtra Aqua vinden het belangrijk dat jij de zwemlessen leuk vindt en dat je het naar je zin hebt tijdens de les. Wij denken dat je dan pas echt leert om heerlijk vrij te zijn in het water en ervan kan genieten. Daarom zwemmen wij in wat warmer water. En daarom werken we ook in kleine groepjes. Je zwemt in een groepje met maximaal 4 andere kinderen en krijgt iedere week les van dezelfde juf of meester. Dat is dus hartstikke gezellig! En omdat de groepjes zo klein zijn, heeft de juf of meester ook veel tijd en aandacht voor jou. Zo kan hij of zij jou goed helpen bij de dingen die jij moeilijk vindt in het water.

Tijdens de zwemlessen gaan we allemaal leuke speelse dingen doen in het water. Hierdoor leer je langzaam om bijvoorbeeld onder water te gaan, onder water te kijken, bellen te blazen en ga zo maar door. Op een gegeven moment kun je drijven op het water en leer je echt zwemmen. Het halen van een A en B diploma kan bij ons, maar is niet het belangrijkste. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij jezelf leert redden in het water. En dat jij je veilig voelt als je zwemt en er plezier in hebt!

Inschrijven & Kosten
Aanmelden voor ClubExtra Aqua kan via Mariëlle van Verseveld of via 06-44756765. We werken met een machtiging voor automatische incasso. De kosten voor ons abonnement bedragen € 22,50 euro per maand. De maanden juli en augustus wordt er geen geld afgeschreven. Zodra er een diploma behaald is wordt de automatische incasso door ons stopgezet.