shadow

Welkom bij de leukste gym- & turnclub van Arnhem!

Gym&Turnen Arnhem

Stichting Gym&Turnen Arnhem is de grootste en leukste club van Arnhem en Velp. Wij geloven dat de gymnastische sport bij uitstek een prima basis is voor iedereen, jong en oud, rijk of arm, onafhankelijk waar je roots liggen, om goed te leren bewegen, gezond op te groeien en oud te worden en gezellig en met veel plezier samen te zijn. Onder professionele begeleiding verzorgen we lessen in heel Arnhem en Velp. Kinderen in de basisschool leeftijd kunnen bij ons terecht om te leren turnen. Daarnaast hebben we een gymnastiek aanbod voor volwassenen en oudere inwoners van Arnhem en Velp. Wij verzorgen ook lessen voor organisaties waarmee we bijzondere doelgroepen bedienen. Zo hebben we een groot aanbod van gymlessen voor peuters met een ontwikkelingsachterstand op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven en hebben we GymFit lessen voor bewoners van woon-zorginstellingen (intramurale lessen). Daarnaast verzorgen we diverse activiteiten in samenwerking met basisscholen (naschools aanbod). Tenslotte helpen we kinderen leren zwemmen, als dit in de “gewone” zwemlessen niet zo goed lukt. Dit laatste doen we onder de vlag van ClubExtra Aqua.

Nieuwsgierig naar onze lessen? Een compleet overzicht van onze activiteiten is terug te vinden bij het lesaanbod. Zit er een leuke les voor u tussen? Dan bent u van harte welkom om gratis en vrijblijvend een proefles te volgen.

Hoe werkt het om deel te kunnen nemen? U kunt een machtigingsformulier downloaden vanaf onze site. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u vervolgens inleveren bij de lesgever op de locatie waar u of uw zoon/dochter kan deelnemen.

Heeft u een vraag of een opmerking of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden om bij ons te komen werken? Dan kunt u contact opnemen met onze manager Turnen Ellen Leidekker via 06-23928880 of met onze voorzitter Milos Bunda via 06-16660878.

Maatregelen naar aanleiding van de uitbraak van het Corona virus – Update

Als Stichting Gym&Turnen Arnhem hebben wij vitaliteit en gezondheid hoog in het vaandel staan, voor onze lesgevers en medewerkers, maar ook voor de deelnemers aan onze lessen.

Naar aanleiding van de persconferenties door onze premier en de verschillende ministers de afgelopen dagen is gebleken dat aanvullende maatregelen nodig zijn om de verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Dit heeft ook consequenties voor onze lessen. Wij zullen voorlopig geen lessen meer verzorgen in de gebruikelijke accommodatie totdat het risico van verspreiding voldoende is afgenomen. Hierin volgen wij de richtlijnen en aanbevelingen vanuit het RIVM, vanuit de gemeente en vanuit de (landelijke) overheid, wat kan betekenen dat het allemaal ook langer kan gaan duren.

Onze GymFit deelnemers willen wij zoveel mogelijk stimuleren om vooral in beweging te blijven door iedere dag even een stukje te gaan wandelen en mee te doen met Nederland in Beweging.

Ook zijn wij bezig met een nieuwe (extra dikke) editie van het GymFit Magazine, waarin we ook wat beweegtips zullen opnemen. Via het GymFit Magazine zullen wij u verder informeren over onze plannen en ontwikkelingen.

Om onze turnleerlingen toch wat leuks te bieden hebben onze lesgevers een challenge bedacht: Elke week krijgt elke leerling (waarvan wij contactgegevens hebben) een blad met oefeningen en een challenge thuisgestuurd (per mail). Deze oefeningen zijn onderverdeeld in niveaus zodat iedereen op haar/zijn eigen niveau kan oefenen. Alle oefeningen en challenges kunnen thuis of buiten om het huis heen gedaan worden.

Voor elke oefeningen kunnen er punten verdiend worden en elke week is er ook een leuke prijs te verdienen voor de leerlingen die meedoen ! Uiteraard is het niet verplicht om mee te doen maar het is een leuke manier om toch met turnen bezig te zijn en om sterk/lenig te blijven.

Hiervoor hebben wij een YouTube kanaal en een aparte website opgericht, samen met ACGV. Hierop zullen filmpjes geplaatst worden, om elkaar te inspireren en thuis lekker door te trainen. Je kan er voor kiezen, dit kanaal alleen te bekijken voor inspiratie, maar heb je zelf een leuk filmpje, van hoe jij thuis aan het trainen bent, en wil je deze graag delen met anderen? Mail deze dan naar turnenarnhem@gmail.com. Deze zal dan op ons YouTube kanaal worden geplaatst. Het YouTube kanaal is privé, dus alleen leden die op onderstaande link klikken, zullen de inhoud kunnen bekijken.

website: turnenarnhem.nl

Youtube: https://tinyurl.com/wd3hknz  

Instagram:  turnenarnhem

Mailadres voor het insturen van de punten: turnenarnhem@gmail.com

Daarnaast zal er elke week een winnaar bekend worden gemaakt, voor het origineelste filmpje. Deze wint een paar sokken met daarop de tekst: #thuisturnen We hopen heel veel reacties te krijgen !!

Alle abonnementen worden voorlopig opgeschort, tenzij door individuele deelnemers is aangegeven dat zij willen blijven betalen om ons te steunen.

Nadere informatie vanuit het RIVM vind je hier:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden