shadow

Welkom bij de leukste gym- & turnclub van Arnhem!

Wat een raar seizoen hebben we achter de rug!

De meeste van ons hebben elkaar al niet meer gezien sinds maart van dit jaar. Helaas mogen we voor de vakantie de zaal niet meer in, daarom willen wij dit seizoen leuk met jullie afsluiten door middel van een instuif.

Wij hebben twee locaties gepland voor al onze deelnemers in de verschillende wijken:

  • Sportcentrum Rijkerswoerd (kunstgrasveld) op woensdag middag 24 juni a.s. voor alle deelnemers die op dit moment bij ons turnen/ freerunnen op onze locaties in Arnhem-Zuid.
  • Sportpark Hartenstein Oosterbeek op vrijdag middag/avond 3 juli a.s. voor alle deelnemers die op dit moment bij ons turnen/ freerunnen op onze locaties in Arnhem-Noord en Velp.

Heb je deze uitnodiging gemist of niet ontvangen, maar wil je wel graag meedoen stuur dan nu een mail naar ellen.leidekker@hotmail.nl. Je ontvangt dan een mail retour met alle voorwaarden.

Let op! Deze uitnodiging is alleen voor deelnemers van onze stichting t/m 18 jaar. We hopen jullie allemaal te zien om het seizoen gezellig af te kunnen sluiten. Tot dan.

Met vriendelijke groet,

Ellen Leidekker Manager Turnen
+31 6 23928880

Bijgewerkt op 18 juni 2020

Gym&Turnen Arnhem

Stichting Gym&Turnen Arnhem is de grootste en leukste club van Arnhem en Velp. Wij geloven dat de gymnastische sport bij uitstek een prima basis is voor iedereen, jong en oud, rijk of arm, onafhankelijk waar je roots liggen, om goed te leren bewegen, gezond op te groeien en oud te worden en gezellig en met veel plezier samen te zijn. Onder professionele begeleiding verzorgen we lessen in heel Arnhem en Velp. Kinderen in de basisschool leeftijd kunnen bij ons terecht om te leren turnen. Daarnaast hebben we een gymnastiek aanbod voor volwassenen en oudere inwoners van Arnhem en Velp. Wij verzorgen ook lessen voor organisaties waarmee we bijzondere doelgroepen bedienen. Zo hebben we een groot aanbod van gymlessen voor peuters met een ontwikkelingsachterstand op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven en hebben we GymFit lessen voor bewoners van woon-zorginstellingen (intramurale lessen). Daarnaast verzorgen we diverse activiteiten in samenwerking met basisscholen (naschools aanbod). Tenslotte helpen we kinderen leren zwemmen, als dit in de “gewone” zwemlessen niet zo goed lukt. Dit laatste doen we onder de vlag van ClubExtra Aqua.

Nieuwsgierig naar onze lessen? Een compleet overzicht van onze activiteiten is terug te vinden bij het lesaanbod. Zit er een leuke les voor u tussen? Dan bent u van harte welkom om gratis en vrijblijvend een proefles te volgen.

Hoe werkt het om deel te kunnen nemen? U kunt een machtigingsformulier downloaden vanaf onze site. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u vervolgens inleveren bij de lesgever op de locatie waar u of uw zoon/dochter kan deelnemen.

Heeft u een vraag of een opmerking of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden om bij ons te komen werken? Dan kunt u contact opnemen met onze manager Turnen Ellen Leidekker via 06-23928880 of met onze voorzitter Milos Bunda via 06-16660878.